Siirry pääsisältöön

Tunnelmia







Joulumyyjäisiin on vielä hetki aikaa valmistella. Kiirettä pitää ompelusten kanssa, koska uusia ideoita syntyy tiuhaan tahtiin ja kokeilun halu on suuri. Uusista tuotteista tulee kuvia blogiin pikimiten. Tässä muutama kuva makuuhuoneesta. Kaappi on rakennettu vanhasta ikkunan pokasta ja laudat kaappiin löytyi mökin makasiinista. Kaappi oli juuri sopiva nalleille, joita on kertynyt vuosien aikana. Vanha laatikosto pelastettiin vanhaintavarakaupasta hyvään kotiin. Paksun ruskean maalikerroksen alta löytyi kaunis ruskea pinta. Maalinpoiston jälkeen laatikosto hiottiin ja vahattiin. Patina tuo omaa rosoista tunnelmaa makuuhuoneeseen.

There is still little time to make everything ready for the christmas market. New idea's are keeping us busy, because we want to try them all. There will pictures of the new products soonish. Here is few pictures from the bedroom. The cabinet is perfect for the teddy bears that has been collected over the years.It's made from an old window. Old drawer was saved from the vintage store. It was covered with brown paint. After taking the paint of, you could find a beautiful surface.It was waxed with the antique wax. It gives a nice atnmosphere to the bedroom.

Mukavaa viikonloppua!! Have a great weekend!!

Kommentit

  1. Tervehdys :) Kauniita käsitöitä, taitavasti toteutettuna ! Nyt varmaan käsityöläisillä on vuoden kiireisin aika. Toivotan tsemppiä joulun odotukseen :)

    -Marie-

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ARVONTA !

Nyt on aika laittaa arvonta pystyyn vielä ennen joulun pyhiä kiitoksena lukijoille ja uusille tuttavuuksille. Mukavaa kun olette jättäneet kommentteja piristämään pientä blogiamme. Kiitos siitä! Ensimmäisenä palkintona on pieni farkkukankaasta tehty pussukka, johon on painettu pieni runo. Toisena palkintona on "Pupelska"-rätti. Arvontaan voi osalistua kaikki jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kommentti 1. arpa Kommentti ja lukija/liittyminen lukijaksi 2. arpa Kommentti, lukija/liittyminen lukijaksi ja linkitys 3. arpa Arvonta suoritetaan 19.12 klo18 joten siihen saakka on aikaa osallistua. Onnea arvontaan!

A R V O N T A !

Sellariina -blogi täyttää nyt syyskuussa vuoden. Sen kunniaksi järjestämme arpajaiset. Arvontasäännöt on vanhat tutut: 1 arpa = kommentti tähän postaukseen 2 arpaa = kommentti + lukija tai lukijaksi liittyminen  3 arpaa = kommentti + lukija tai lukijaksi liittyminen ja linkitys omaan blogiisi (käytä linkityksessä tämän postauksen kuvaa) Arvomme kaksi palkintoa, jotka molemmat on omaa sellariina-tuotantoa. Ilmoitathan kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana sekä kumpi palkintovaihtoehto miellyttäisi Sinua enemmän. Anonyymit: muistakaa laittaa nimi tai nimimerkki. Sitten palkintoihin: palkintovaihtoehto 1 on ruskea pellavainen pyyheliina, jossa turkoosit purjelaiva-painatukset. palkintovaihtoehto 2 on Creme Flora -pussukka, uusi turkoosi värivaihtoehto Arvontaan voi osallistua 30.9. klo 21 asti. Sitten vaan kaikki joukolla osallistumaan arvontaan! Hyvää arpaonnea kaikille :) -sellariina-

Joulukirppis Laurinsaaren Navetalla

  Huomenna on joulukirppis Laurinsaaren Navetalla ja siellä on tarjolla sellariinan käsitöitä ja askarteluja. Myynnissä mukana mm uudet leivinliinat. Uusia tyynyjä Piparkakku-ukkoja ja paljon muuta. Ihanaa perjantai-iltaa! - sellariina -