lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kevätretki musiikilla maustettuna!Vihdoinkin perjantai saapui ja paljon odotettu Club 4 Five yhdessä UMO:n kanssa kosertoi Lahden Sibeliustalolla. Konsertti oli vasta iltasella, joten olimme suunnitelleet mukavia pysähdyksiä matkan varrelle. Suunnitelmana oli aarteiden metsästys ja mahdollinen löytäminen. Lähdimme matkaan jo varhain aamulla. Ensimmäinen pysäkkimme oli Riihimäellä Asadon aarteissa. Ensimmäinen kuva kertoo paikan tunnelmista. Tavaraa oli lattiasta kattoon. Aika kului huomaamatta tavaroita kohnatessa. Mahtavan valikoiman ja ystävällisen myyjän ansioista matkaan lähti vanhoja pyyheliinoja, emaliastia, Fazerin vanha laatikko ja Arabian vanha kuppi. Seuraava pysäkkimme oli  myös Riihimäellä. Erkyläntorin kirpputori oli pieni, mutta pysähtymisen arvoinen. Löytyihän sieltä kaunis vanha Arabian vati. Seuraavaksi matka jatkui...... Hollolaan. Kaunis ja pieni paikkakunta ihan Lahden kupeessa. Pian makasiini odottelikin meitä kauniin kirkon vieressä. Kauppa oli pieni, mutta viihtyisä. Eihän sieltäkään tyhjin käsin voitu pois lähteä. Ostimme kauniit laatikon vetimet odottelmaan tulevia projekteja. Tämän jälkeen matkasimme Lahteen. Hotellin kirjautumisen jälkeen päätimme lähteä katsastamaan kaupunkia. Etukäteisvalmistelut tuottivat tulosta ja löysimme helposti muutaman vanhaintavarakaupan ihan hotellin lähteltä. Ihania aarteita niissäkin. Hintatasot erosivat toisistaan aikalailla, mutta jo hypisteleminenkin on kivaa. Tänne tulemme toistekkin...


Kun aarteet oli saatu kannettua hotellille, oli aika valmistautua illan ihanaan konserttiin. Ja aivan mahtava se olikin. Club 4 Five lauloi UMO:n tahdittamina Toivo Kärjen ja Unto Monosen tangoja mahtavilla sovituksilla. Esitys oli huikea. Konsertin jälkeen kävimme haukkaamassa iltapalaa. Päästyämme hotellille, olivat jalat aikas puhki pitkän päivän jälkeen. Kyllä uni maistui. Seuraavalle päivälle oli jo uudet suunnitelmat tehtynä. Käveltyämme Lahden keskustassa bongasimme muutaman kirpparin, joten ennen Hämeenlinnaan lähtöä, päätimme käydä myös niissä. Puolen päivän aikaan lähdimme köröttelemään kohti Hämeenlinnaa ja siellä olleita Antiikkimessuja. Perillä pöydät ja hyllyt notkuivat kauniita tavaroita. Mökki sai "uuden" kahvipurkin. Mahtavan perjantain ja lauantaipäivän jälkeen oli mukava tulla takaisin kotiin. Tämä otetaan uudestaan! Löydöistä sitten myöhemmin... nyt oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiva, yhteinen blogi teillä!!
    Jäänkin ilolla seuraamaan.
    Iloista askartelua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos =) Vanhemmista postauksista löytää sellariinan käsitöitä, jos haluat kurkata ja mallit löytyvät sivupalkista. Uusia ajatuksia on kertynyt ja niistä tuotoksista sitten myöhemmin lisää. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista