maanantai 16. toukokuuta 2011

Onko elämää euroviisujen ja MM-kiekon jälkeen??

Seurasin molempia, mutta on ihana huomata, että on edelleen olemassa elämää näidenkin jälkeen. Harmi vaan että kelit muuttuivat kylmiksi ja kosteiksi ettei oikein innosta mennä puutarhaan tonkimaan. On kyllä mielenkiintoista seurata kasvien hurjaa kasvuintoa varsinkin sen jälkeen kun nämä sateet tulivat. Otin viime torstaina kuvan särkynytsydän perennasta, joka on kasvanut ihan hurjasti. Se on tällä hetkellä noin 70 cm korkea ja nuppuja on lehtien piilossa hurjat määrät.


Tämä muistuttaa lähinnä pensasta. En tiedä mikä on saanut aikaan superkasvamisen. En ole vielä tänä keväänä edes kanankakkaa antanut. Yritän saada tästä yksilöstä parempia kuvia kun kukkaset ovat auenneet.

Laitoin syksyllä hirveät määrät uusia kukkasipuleita maahan, ajatuksena saada loistava kevätkukinta aikaan. Harmikseni oli hyvä talvi myöskin myyrien oleiluun ja yli puolet sipuleista on mennyt niiden "ruokkimiseen". Kumpa aurinko tulisi esiin, niin voisin käydä napsasemassa muutaman otoksen niistä säilyneistä yksilöistä.


Parempia ilmoja odotellessa.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

-sellariina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti