torstai 2. kesäkuuta 2011

Heleä helatorstai

Se on nyt sitten virallisesti kesä, kun kesäkuu alkoi. Ilmakin on ollut aivan suotuisa ulkona puuhastelulle. Tänään tuli puuhasteltua mökillä, vähän sisäremppaa ja kivien pyöritystä ulkona. En ole vielä tuonut kuvia mökistä ja sen rempasta tänne blogiin, mutta kyllä niidenkin aika tulee.

Kuvia on otettu kotipihasta ja päivitetty mitä kesäkuun 1. päivänä oli kukassa.

Alppikärhö

Valkoinen ja vaaleanpunainen Rodo

Sammalleimu, sarviorvokki, esikko, kuunliljoja, pikkusydän ja kultatyrakki

Kullero

Omenapuu

Ruusukvitteni

Särkynytsydän

Myöhäisiä tulppaaneja
Viikonloppua odotellessa!

-sellariina-

3 kommenttia:

 1. Meillä on aika paljon "yhteisiä kukkia". Särkynyttä sydäntä ja pikkusydäntä ei meillä ole eikä tulppaanejakaan (jänis söi sitä mukaa, kun yrittivät nousta maan pinnalle). Kullerokin puuttuu, mutta muut kukkivat meilläkin. Tämä on hyvä idea muistin virkistämiseksi.

  VastaaPoista
 2. Voi kun joskus vielä saisin oman pihan.. Toistaiseksi joudun tyytymään äitini pihataivaaseen, jonne ei enää oikeasti mahdu mitään uutta! Kullervot ovat vaan niin ihania.

  VastaaPoista
 3. Villiviini: Olen pannut saman asian merkille, että maku kukkien suhteen menee aika hyvin yksiin. Meillä myyrät söi suurimman osan viime syksynä istuttamistani tulppaaninsipuleista, mutta onneksi sentään muutamia yksilöitä on sulostuttanut pihaani.

  DD: Omaa pihaa odotellessa onneksi voit nauttia äidin pihasta. Ja varmasti saat myös paljon oppia ja niksejä äidltäsi sitten kun sinulla on oma piha hoidettavanasi. Olen aina pitänyt kulleroista ja ne olikin aikoinaan ihan ensimmäisten joukossa kun puutarhaani rupesin laittamaan.

  Kiitos molemmille kommenteistanne ja oikein hyvää jatkoa:)
  -sellariina-

  VastaaPoista