keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Harrastusvapaa?

Tänään on toisen vuorottelujakson 1 päivä. Aurinko paistaa, mutta lämpöasteita on vain 9,5 eli ei ihan olla vielä kesässä. Minulla on vapaus tehdä mitä haluttaa. Mitään suunnitelmia en ole itselleni laatinut siitä, mitä minun pitäisi ehtiä tehdä tulevan 5 kuukauden aikana. Enkä aio laatiakaan. Menen fiiliksellä ja lasketaan saldo sitten syksyllä.

Olen aiemmin kertonut meidän mummonmökistä ja sen remontoimisesta. Siellä töitä riittää ja sinne tulee matkani suuntautumaan tulevana vapaana useamman kerran. En ole hirveesti ottanut kuvia, mutta tässä tällainen vertailu miltä sisäänkäynti näytti ennen ja miltä rempan jälkeen.


On siinä muutosta tapahtunut jonkinverran :) Ulko-ovi vaihdettiin ja sen vieressä oleva porstuan ikkuna. Kattopeltikin uusittiin viime syksynä. Remppa on ulkoapäinkin vielä kesken, mutta kaikki ajallaan.

Lupaan jatkossa kertoa mökin rempan edistymisestä ja laittaa jotain kuvia mukaan.

Tässä vielä muutama kuva kotipuutarhan kasvun edistymisestä.


Oikein hyvää toukokuun alkua kaikille!

-sellariina-

5 kommenttia:

 1. Oi mikä mökki! Ihan mökkikuume alkaa itselläkin nousta (taas)!

  VastaaPoista
 2. Kade olen kyllä mummonmökistä, kun näin keväällä alkaa täälläkin mökkikuume nousta. Mielellään seurataan rempan edistymistä, jos jaksat ja ehdit vaan päivitellä.

  VastaaPoista
 3. Purnauskis ja Pirjo: Kiitos viesteistänne. Minullakin oli vuoskaudet mökkikuume ja tutkin myytäviä vaihtoehtoja. Sitten kohtalo astui kuvaan. Kun mökki jäi tyhjilleen, ehdotin puoliskolle, josko me jatkettaisiin sen kunnossapitoa, jo ihan omien lasten ja lastenlasten vuoksi. Heille mummula on kuitenkin ollut hyvin tärkeä paikka. Näin meistä tuli mummonmökin omistajia :)

  VastaaPoista
 4. Ihana paikka, mökki ja kukkaset! Oikein mukavia keväisiä remonttihetkiä sinne!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Riitta Sinikka!Kun remonttia ei tarvitse tehdä "kello kaulassa", niin siitä voi jopa nauttia. Ja tietenkin aikaansaannoksista.

  VastaaPoista