Siirry pääsisältöön

Kuvia mökiltä

Nyt olen saanut aikaiseksi vähän lisää kuvia mökkiprojektista. Tupa on ollut kuvauksen kohteena, kun se alkaa olla valmis. Tavarat vielä etsii paikkojaan, mutta voitonpuolella kuiteskin jo ollaan.

Tässä ensin 2 ennen -kuvaa.

Ikkunan oikealla puolella oli tuvan ainoa työskentelytila ja sekin oli tiskupöytä.

Tässä on kuvattu vanha kaapisto, jonka huusin 30 € huutokaupasta. Se odottelee kunnostamista.



 
Tässä nykyinen kokkausnurkkaus. Kuvassa koukkutangosta on paikallaan vasta puolikas.
 

 
Tässä näkyy kunnostettu laatikosto.
 


Nykyinen tiskausnurkkaus. Yläkaappi huutokauppalöytö nyt kunnostettuna.

 
Tässä sitten sieltä ja täältä:
 
 
 
Kuparipannut leipäorrella.
 

 
"Yövalo"
 

 
Vanhoja emaliastioita.
 

 
Kaksi tyynyä tuvan puusohvalle olen saanut aikaiseksi.
 

 
Messinkinen huutokauppaostos kolmen vuoden takaa on saanut valkoisen pinnan.
 

 
Isännän alakoulussa tekemä hylly sai uuden maalipinnan ja vähän koristuksia.
 

 
Nämä levynsuojat löytyivät kirppikseltä. Olivat tumman ruskeat (harmi etten älynnyt kuvata). Tein uuden pinnan kertakäyttöpöytäliinasta.
 

 
Avohyllyjä.
 

 
Ystävältä saatu vanha pyyheliinateline.
 

 
Kesällä Loimaan rompetorilta hankittu vaaka.
 
 


Olen jo hieman viikonlopputunnelmissa, joten toivottelen Teillekin hyvää viikonlopun alkua!
 
- sellariina -


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ARVONTA !

Nyt on aika laittaa arvonta pystyyn vielä ennen joulun pyhiä kiitoksena lukijoille ja uusille tuttavuuksille. Mukavaa kun olette jättäneet kommentteja piristämään pientä blogiamme. Kiitos siitä! Ensimmäisenä palkintona on pieni farkkukankaasta tehty pussukka, johon on painettu pieni runo. Toisena palkintona on "Pupelska"-rätti. Arvontaan voi osalistua kaikki jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kommentti 1. arpa Kommentti ja lukija/liittyminen lukijaksi 2. arpa Kommentti, lukija/liittyminen lukijaksi ja linkitys 3. arpa Arvonta suoritetaan 19.12 klo18 joten siihen saakka on aikaa osallistua. Onnea arvontaan!

A R V O N T A !

Sellariina -blogi täyttää nyt syyskuussa vuoden. Sen kunniaksi järjestämme arpajaiset. Arvontasäännöt on vanhat tutut: 1 arpa = kommentti tähän postaukseen 2 arpaa = kommentti + lukija tai lukijaksi liittyminen  3 arpaa = kommentti + lukija tai lukijaksi liittyminen ja linkitys omaan blogiisi (käytä linkityksessä tämän postauksen kuvaa) Arvomme kaksi palkintoa, jotka molemmat on omaa sellariina-tuotantoa. Ilmoitathan kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana sekä kumpi palkintovaihtoehto miellyttäisi Sinua enemmän. Anonyymit: muistakaa laittaa nimi tai nimimerkki. Sitten palkintoihin: palkintovaihtoehto 1 on ruskea pellavainen pyyheliina, jossa turkoosit purjelaiva-painatukset. palkintovaihtoehto 2 on Creme Flora -pussukka, uusi turkoosi värivaihtoehto Arvontaan voi osallistua 30.9. klo 21 asti. Sitten vaan kaikki joukolla osallistumaan arvontaan! Hyvää arpaonnea kaikille :) -sellariina-

Joulukirppis Laurinsaaren Navetalla

  Huomenna on joulukirppis Laurinsaaren Navetalla ja siellä on tarjolla sellariinan käsitöitä ja askarteluja. Myynnissä mukana mm uudet leivinliinat. Uusia tyynyjä Piparkakku-ukkoja ja paljon muuta. Ihanaa perjantai-iltaa! - sellariina -