maanantai 8. huhtikuuta 2013

Aurinkoa, aurinkoa

    
 
 Ihanaa miten aurinkoisista päivistä olemmekaan saaneet nauttia. Olin puolison kanssa pääsiäisen sekä viime viikon pohjoisen mökillämme hiihtämässä ja sää helli meitä koko loman. Onneksi samanlainen keli näyttää jatkuvan täällä etelässäkin. Tänään tosin tuli hetken lunta aivan sakeana.
 

Tuli sitten viiden vuoden tauon jälkeen tehtyä kympin lenkki "luistellen" vapaalla tyylillä, minkä seurauksena oikeassa nilkassa on rasitusvamma. Mutta niinhän sitä sanotaan että "ei urheilija tervettä päivää nää".Vaikka emme pääsiäistä kotona viettäneetkään, niin minulla oli hirveä halu laittaa kotia vähän "nätimmäksi". Niimpä laitoin keittiöön keväisen värikkäät verhot.

 
 
 
Ja pääsiäisen kunniaksi tietenkin pikkunarsisseja.

 
 

Ihana aurinko tulvi keittiön ikkunasta sisään kiirastorstaina.
 
 
 
 
Yksi suosikkikukkani, valkoinen paavalinkukka, kukkii täysillä ja antaa uskoa sekä herättää toiveita tulevaan kesään.
 
 
 
 
 
Edellisessä postauksessani kerroin rempasta, jota meillä on tehty kuukausitolkulla ja laitoin yhden vitriinikuvankin. Tässä on nyt sitten se ennen remonttia - kuva olohuoneen puolelta, myös olkkarin entinen "tapetti" näkyy kuvassa. Olohuoneen seinät oli lilahtavan siniset ja olin itse maalannut sinne taikamaalilla kuvioita.
 
 
 
 
Tässä se samainen vitriini on tuunattu nyt uuteen uskoon.
 
 
 
 
 
Tässä vielä pari kuvaa olohuoneesta remontin jälkeen. Olohuone on pikkuhiljaa muuttumassa musta-valkoiseksi.

 
Kuvan tuoli on Huutonetistä huudettu Risto Halmeen tuoli, joka sai minun käsittelyssäni musta-valkoisen ilmeen. Kuvassa ei näy, mutta tuolin jalat on mustat.
 
 
 
 
Lisää remonttikuvia tulevissa postauksissa.
 
Oikein hyvää alkanutta huhtikuuta, uutta viikkoa ja myöhäistä maanantai-iltaa!
 
- sellariina -
 
 

 

2 kommenttia:

  1. Keväinen aurinko on meitä hellinyt, vaikka yöt ovat olleet pakksella, kunnes viimeyöstä alkoi olla plussalla myös yöllä ja lumet alkavat vauhdilla sulamaan.

    Olohuoneremonttinne näyttää todella kauniilta ja raikkaalta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nina! Olen itsekkin aika tyytyväinen tähän olohuoneen uuteen lookkiin. Nyt meillä sataa vettä, joten nyt on toivoa lumen lähdöstä :)

    VastaaPoista