sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Maalailua ja kirppistelyä

Aurinkoista sunnuntaipäivää! Ihanaa, että lumet on vihdoin sulaneet, ainakin suurimmat osat. Krookukset työntävät heti nuppujaan ja tulppaanien lehdetkin säntäävät aurinkoa kohti. Meillä on vielä sen verran märkää, että siivoamaan ei vielä voi mennä, mutta ehkä jo ensi viikonloppuna.

Tässä vähän ruusunpunaa päiväänne.

 
 
 
Pientä maalausurakkaa on edelleen ollut ilmassa ja eteinen sai valkoisen raikastuksen seiniin. Eteisessä olleet tavarat hakevat vielä vähän paikkojaan, kun haluaisin jotain muutosta. Yksi iso muutos on vuosilautaskokoelman siirtyminen olohuoneesta eteisen puolelle.
 
 
 
 
 
Tuo sähkökaappi ottaa päähän, mutta sen paikkaa ei voi siirtää. En ymmärrä miksi se aikoinaan iskettiin keskelle eteisen käytävän seinää???? Tytär käski korostaa ja niimpä laitoin siihen vähän teippiä ja sydämiä koristeeksi.
 
 
"Asemankello" oli aikaisemmin vuosilautasia vastapäätä olevalla seinällä, mutta siirtyi nyt takkahuoneen ovenpieleen. Siihen tuli sellainen lastenlasten oma nurkka. Ostin kirppikseltä kapean vanhan laatikoston, josta tulee säilö leluja ja muuta lastenlastentavaraa varten. Se kaipaa vielä maalia pintaansa.
 
 
 

 

 
 
1999 Kanadasta hankittu rihvelitaulu pääsi myöskin lastenlasten nurkkaukseen.
 
 
 
Hiihtolomalla ostin Kittilästä eräästä sisustusliikkeestä ihania kortteja, joista yksi pääsi tauluksi keittiön seinälle.
 
 
 
 
 
Olen ahkerasti selaillut nettikirppiksiä sekä huutonettiä ja onhan niistä jotain tarttunut ostettavaksi. Kaikkia ihanuuksia ei ole tullut vielä kuvatuksi, mutta tässä kaksi oikein mieleistä juttua.
 
 
 
Arabian ihanat Tulppaani-kupit ja Marimekon Mansikkavuoret -keittiöpyyhe.

 
 
 
Nyt pitäisi ruveta kaavojen piirtelyyn, sillä on tullut hankituksi trikoita ja puuvillakankaita, joista on tarkoitus ommella lastenlapsille vaatteita.
 

 
Aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille!
 
 
- sellariina -
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti