torstai 18. syyskuuta 2014

Menneen kesän muistoja syksyn lomaan


Vaikka syyskuu on yli puolenvälin, niin kelit on olleet mitä parhaimmat. Päivisin on pärjännyt ulkona jopa t-paidalla. Nytkin aurinko paistaa kirkkaasti. Harmi vaan, että joutuu katsomaan lasin läpi, kun iski flunssa tuossa alkuviikosta.

Syksy on menossa, mutta palaan sen verran menneeseen kesään ja projektiin, mikä täytti alkukesän kokonaan. Aloimme nimittäin jo keväällä suunnitella ja rakentaa kasvihuonetta/huvimajaa vanhoista ikkunoista. Poika kaivoi äitienpäivä-viikonloppuna pohjaa varten montun ja piirsi karkean piirustuksen, jotta suhteet saatiin jotenkin kohdalleen. Itse rakentaminen aloitettiin kesäkuun alkupuolella ja heinäkuun puolessa välissä oltiin siinä vaiheessa, että kasvitkin oli jo löytäneet paikkansa.

Tältä se sitten näyttää:Ja on sieltä satoakin saatu:


Eikä sato ole vieläkään loppunut. Edelleen on tomaatteja ja chilipaprikaa sekä yrttejä saatavilla.
Oikein aurinkoista syyspäivää kaikille!
- sellariina -

6 kommenttia:

 1. Kaunis!! Varmaan tuleekin hyvä sato noin upeasta kasvihuoneesta, iltojen pimetessä taitaa olla myös tunnelmallinen paikka lyhtyjen valossa...

  VastaaPoista
 2. Kiitos liinu! Tämä kesä oli kokeilua. Ensi keväänä aloitetaan taimien kasvatus toden teolla. Sadon korjuun myötä, sisustus tulee muuttumaan enemmän huvimajan tyyliin. Olen itsekin fiilistellyt ajatuksella, miten tunnelmallista olisi nauttia esim glögiä lyhtyjen valossa.

  VastaaPoista
 3. Hei! Löysin blogiisi Instan kautta ja jo muutamien kuvien perusteella kotisi herätti kiinnostukseni. Etsin koteja sisustusjuttuihin ja jos aihe kiinnostaa sinua, ota yhteyttä photosbysari@gmail.com, niin kerron lisää :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tarja kommentista ja lukijaksi ryhtymisestä! Kasvihuone on itsellekin oikein mieluisa.

  VastaaPoista