sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Arvonta suoritettu!


Tämän vuoden neljäs ja viimeinen adventti on vietetty siivouksen parissa. Joulukuusi on tuotu sisälle, mutta odottaa vielä koristelua. Sen saavat hoitaa lapset ja lapsenlapset kun saapuvat joulun viettoon. Kuusi toi mukanaan ihanan ja tutun tuoksun sisään tullessaan, joulun tuoksun. Vielä on leipomisia edessä ennen juhlaa, mutta onhan tässä vielä aikaa. Seuraavaksi arvontaan. Kiitos vielä kaikille osallistujille.


Ensimmäinen palkinto eli farkkupussukka pienellä runolla menee... VILLIVIINILLE......ONNEA!!!!!Toinen palkinto "pupelska"-rätti menee...JaanaElinalle....ONNEA!!!Onnea voittajille ja kiitokset kaikille osallistujille!! Ottakaa voittajat yhteyttä sellariina@hotmail.fi niin saadaan osoitetiedot ja paketit tulemaan perille. Oikein mukavaa iltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mielestäni jätin tänne Myyjäiset-postaukseenne joku aika sitten kommentin, mutta on tainnut hävitä jonnekin bittiavaruuteen. Tulin siis vastavisiitille todetakseni, että kiva, kun Sellariinakin on mukana Mielen Lumon lukijoissa, kiitos siitä! Ja että myyjäisissä oli teiltä ihania käsitöitä, osa niistä päätyi myös minun kotiini :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sellariina jo etukäteen palkinnosta ja hyvää joulua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon Sellariina.Ihana palkinto.

  Oikein ihanaa tunnelmallista rauhaisaa jouluviikkoa ja joulua.

  VastaaPoista
 4. Oi että miten nätti bloglöytö tämä! Harmi, kun tulin missanneeksi arvonnan, mutta varmaa on, että tähän blogiin pyörähdän myöhemminkin!

  VastaaPoista