tiistai 7. joulukuuta 2010

Kiireen keskellä

On ihanaa huomata kuinka joulua odotellaan muissa blogeissa. Esille on laitettu kauniita jouluasetelmia ja kynttilöitä tuomaan tunnelmaa. Meillä taitaa joulun laittaminen jäädä jouluviikolle. Ensi viikon joulumyyjäisten jälkeen rauhoittuu käsityöpuuhat ainakin hetkiseksi. Saattaa olla, että muutamia joululahjoja vielä pukin konttiin tarvitsee väkertää, mutta mukavaa puuhaahan se on eikö totta?
Joulunpunaiset lampaat odottavat glögejään tarjottavaksi. Kiiren keskellä on hyvä istahtaa hyvässä seurassa ja suunitella tulevia myyjäisiä.


On ollut mukava huomata, että uusia lukijoita on löytänyt sellariinan blogiin, vaikka vielä pieni olemmekin lukijamäärältä, mutta iso kiitos mukavista kommenteistanne! Mukavana yllätyksenä oli saada ensimmäinen tunnustuskin  fallenforanoldchair blogin suveliinalta. Kiitokset!

Sellariina haluaa antaa tunnustuksen niille ihastuttaville blogeille, joihin on lyhyellä matkallaan tutustunut. Nämä blogit tuovat piristystä päivään! Toivottavasti moni muukin löytää nämä ihastuttavat blogit.

sisustusunelmia
aika on taikaa
ranskalaisia unelmia
Tavallista arkea
sinisentalon kuulumisia

4 kommenttia:

 1. Kiitos kaunis tunnustuksesta. <3 Olen ihan otettu.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanaa,suuret kiitokset Sellariina.♥

  Onnittelut myös teille tunnustuksesta.Varmasti niitä tulee paljon lisää,teillä on niin ihania käsitöitä.

  Mukavaa viikonjatkoa.

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos tästä tunnustuksesta, yllätyin kovasti :) Harkinnassa on reissu messukeskukseen, joten mahdollisesti nähdäänkin!
  Joka tapauksessa oikein hyvää messupäivää!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vierailusta uudessa blogissani :D
  Tulin vastavierailulle -ja varmasti poikkeilen jatkossakin!

  VastaaPoista