tiistai 3. toukokuuta 2011

Puutarha kutsuu...Viime kerrasta onkin aikaa vierähtänyt ihan roppakaupalla. Pääsiäinen ja vappukin vilahti ohi ilman postauksen postausta. Nyt on aika päivittää kuulumisia. Aurinkoiset kelit ovat kutsuneet pihahommiin. Kukkapenkkejä on kopsuteltu ja muutamia piippojakin on tullut mullan alta esille. Krookukset ja tulppaanit ovat aloittaneet kukkimisensa ja muuta väriloistoa puutarhaan tuovat sinivuokot ja idän sinililjat ja muutamia muitakin. Viime viikolla tuli siirrteltyä perennoja paikasta toiseen ja puuhaa riittää vielä edelleen. Nyt tarvitsee odotella hieman lämpimämpää säätä. Tuuli on ollut viiltävän kylmä viime päivät ja sadettakin on hieman ripsannut. Vappu viikonloppuna juhlittiin perheenjäsenen kuuskymppisiä, syötiin munkkeja ja käytiin siivoamassa mökin pihaa kuntoon. Pitääpä seuraavana aurinkoisena päivänä käydä napsimassa hieman pihaltakin kuvia. Tulevina viikonloppuina on luvassa mökin remonttia ja pihan kunnostamissa sekä mökillä, että kotona.

Mukavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihastuttava kastelukannu, mistä mahtanee olla?

  VastaaPoista
 2. Hei DD! Kiitos kommentista ja tervetuloa lukijaksi. Kastelukannu tarttui mukaan lomamatkalta Budapestistä.
  -sellariina-

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulle tulin käymään :) Voi puutarhaan on ihana päästä puuhailemaan. Kumpa lämpenis ilmat pian! Alanpas kurkkia tänne tarkemmin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vierailustasi Nonnukka!
  Onneksi ilmat ovat tulleet suosiollisiksi ja puutarhaan on päässyt tonkimaan. On ihan seurata miten perennat alkavat päivä päivältä komistua ja osaan on alkanut kehittyä jo nuppujakin. Ja kevään kukkijat ovat kohta parhaimmillaan.
  Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle!
  -sellariina-

  VastaaPoista