torstai 9. kesäkuuta 2011

Luontoäiti hellii

Nyt luontoäiti hellii meitä pohjoisen pallonpuoliskon ihmisiä oikein kunnon lämpöannoksella. Vähän on joutunut muuttamaan suunnitelmiaan puuhastelujen suhteen, kun lämpötilat asettaa jo rajoituksia kuten ulkomaalaamiseen on liian kuumaa. Sisällä on ollut viileämpää, joten minäkin olen istunut ompelukoneen vieressä muutamaan otteeseen näinä lämpöisinä päivinä.

Meillä on pääsisääntulon edessä pieni avoin kuisti ja siinä on nökötellyt muutaman vuoden entisen pihakalusteryhmän sohva. Sitä päätin entispäivänä vähän kaunistaa ja ompelin sen istuttavan peitoksi limepilkullisesta puuvillasta päällisen. Lisäksi tein Marimekon Poimulehti-kankaasta pienet tyynyt. Aiemmin virkkaamani matto löysi paikkansa sohvan edustalta.


Samaisen kalusteryhmän yksi tuoli on nostettu puutarhan puolelle ja siihen olen tehnyt "risuasetelman". Viime viikolla oli pari hirveän tuulista päivää ja meillä koivuista putoili ihan hirveesti kuivanneita oksia. Minä poimin oksat talteen ja punoin kranssin ja kaksi koria, joista toinen on kyseisellä tuolilla. Tuolilta löytyy myös miniältä joskus saamani risusiili.


Ruukkuihin olen istuttanut Kesänkynttilät ja selkänojaan kiinnitettyyn amppeliin kylvin pensaskrassin siemeniä.Helteistä loppuviikkoa ja kaikkea hyvää :)
toivottelee
-sellariina-

2 kommenttia:

  1. Ihania risujuttuja, tuollaisen siilen minäkin huolisin pihaani. Eläviä siilejä kun ei täälläpäin oo :/ Olisi niin kovin mukavaa jos olisi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Senni kommentistasi :)
    Siilet ovat kyllä aivan sympaattisia kavereita. Meillä aina silloin tällöin pihamaalla näkee siilin vipeltävän.
    -sellariina-

    VastaaPoista