sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Patakaappi

Hyvää sunnuntaipäivää harmaudesta huolimatta!

Olin eilisen päivän jälleen mailla ja aloittelin taannoin huutokaupasta ostamani patakaapin puhdistamista. Tarkoitus on ottaa kaikki maalit pois. Se mitä sille sitten tee, en ole vielä päättänyt. Laitanko maalia vai vahaa pintaan. Ja minkä väriseksi sen sitten laittaisi. Voisi vaikka jotenkin korostaa tuota ovissa ja laatikoissa olevaa salmiakkikuviota.

Kaappi on aika kaameessa kunnossa, mutta siinä oli jotain mikä kiehtoi minua. Kaapin päällystää on peitetty tai suojattu joulupaperilla ja sitten siihen on ilmeisesti kaatunut jotain?? Joulupaperi on tarttunut tosi kovin kiinni ja yritin kraappia sitä lastan avulla pois. Mulla on tässä muutama huonolaatuinen kuva, jotka olen napannut kännykän kameralla, mutta kyllä niistä jotenkin pääsee käsitykseen siitä, millaisessa kunnossa kaappi on.


Sen verran olen päässyt kuvien tilanteesta eteenpäin, että pöydän pinta ja laatikoiden etulevyt on puhdistettu maalista. Työtä riittää, mutta minullahan ei ole mikään kiirus tämän kanssa.

Tulimme illalla kotiin ja aamusella kun mies lähti jälleen remonttihommiin, niin päätin jäädä pois matkasta. Minulla on vielä muutamia pelargonioita ulkona ruukuissa ja päätin ottaa ne talteen kun ei ole ollut pakkasta mikä olisi ne vienyt. Pitäisi hakea myös puutarhalta jotain tilalle.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

-sellariina-

4 kommenttia:

 1. Kivan puuhan parissa olet, vaikkakin raskaan. Lopussa onneksi kiitos seisoo ja voi ihastella työtänsä. Patakaapeissa on jotain tosi kivaa. Sopivan kokoisia ja toimii tämän päivän kodeissa kivasti.
  Antoisia puuhia sinne!

  VastaaPoista
 2. Varmasti tulee ihana kaappi:-))
  Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 3. Oi aivan ihana kaappi ja tulee varmasti entistä ihanempi!

  VastaaPoista
 4. Marie, Arja ja Riitta: Kiitos ihanista kannustuksista. Kaapissa on todellakin paljon tekemistä, jotta siitä saa "käyttökelpoisen". Ajattelin laittaa sen mökille, mutta en ole vielä päättänyt onko sen paikka tuvassa tai vaikka porstuassa.

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  -sellariina-

  VastaaPoista