Siirry pääsisältöön

Juhla-aikaa

Olemme saaneet viettää joulun juhlaa sään puolesta vähemmän jouluisissa tunnelmissa, mutta onneksi se ei ole vaikuttanut juhlamieleen. Meillä joulua vietettiin koko perheen voimin. Oli ihana yhdessä istua aattoillan ruokapöytään ja nauttia ruuasta ja yhdessäolosta.

Pojanpojan läsnäolo toi aattoiltaan tietenkin oman mausteensa. Pukkia odoteltiin innolla ja kun Korvatunturin vieras viimein saapui, ei riemulla ollut rajaa. Joulupukilla oli myöskin yksi tonttu mukanaan. Yleensä nämä vierailut ovat sellaisia pikaisia pyrähdyksiä, mutta suureksi hämmästykseksi pukilla oli aikaa jakaa kaikki lahjat, lauloimme ja rupattelimme tovin. Vierailusta jäi hyvä mieli :)

Joulun pyhät on sujuneet muuten rauhallisissa merkeissä, mutta tyttären raskaus on aiheuttanut pientä jännityksen poikasta. Kaikki, jotka lukevat hänen Fallen Fro An Old Chair -blogiaan tietävät mitä tarkoitan. Sen asian kanssa mennään nyt päivä kerrallaan.

Joulupukki oli kuunnellut toiveitani ja toi minulle uuden kameran. Käytön opetteluun menee kyllä aikaa, mutta toivottavasti saan jatkossa aikaiseksi sellaisia kuvia, joita viitsii tänne blogiin laittaa.

Viime postauksesta on aikaa ja siksi haluan kiittää kaikkia täällä vierailleita ja erityisesti jätetyistä kommenteista. Minulle tuli myyjäisten jälkeen väsymys ja flunssa, ja sitten sen päälle jouluvalmistelut, enkä ole jaksanut käydä bloggaamassa. Nyt yritän taas päästä mukaan tähän maailmaan.

Tässä muutamia tunnelmakuvia joululta.













Hyvää Tapaninpäivän iltaa kaikille!

- sellariina -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ARVONTA !

Nyt on aika laittaa arvonta pystyyn vielä ennen joulun pyhiä kiitoksena lukijoille ja uusille tuttavuuksille. Mukavaa kun olette jättäneet kommentteja piristämään pientä blogiamme. Kiitos siitä! Ensimmäisenä palkintona on pieni farkkukankaasta tehty pussukka, johon on painettu pieni runo. Toisena palkintona on "Pupelska"-rätti. Arvontaan voi osalistua kaikki jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kommentti 1. arpa Kommentti ja lukija/liittyminen lukijaksi 2. arpa Kommentti, lukija/liittyminen lukijaksi ja linkitys 3. arpa Arvonta suoritetaan 19.12 klo18 joten siihen saakka on aikaa osallistua. Onnea arvontaan!

A R V O N T A !

Sellariina -blogi täyttää nyt syyskuussa vuoden. Sen kunniaksi järjestämme arpajaiset. Arvontasäännöt on vanhat tutut: 1 arpa = kommentti tähän postaukseen 2 arpaa = kommentti + lukija tai lukijaksi liittyminen  3 arpaa = kommentti + lukija tai lukijaksi liittyminen ja linkitys omaan blogiisi (käytä linkityksessä tämän postauksen kuvaa) Arvomme kaksi palkintoa, jotka molemmat on omaa sellariina-tuotantoa. Ilmoitathan kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana sekä kumpi palkintovaihtoehto miellyttäisi Sinua enemmän. Anonyymit: muistakaa laittaa nimi tai nimimerkki. Sitten palkintoihin: palkintovaihtoehto 1 on ruskea pellavainen pyyheliina, jossa turkoosit purjelaiva-painatukset. palkintovaihtoehto 2 on Creme Flora -pussukka, uusi turkoosi värivaihtoehto Arvontaan voi osallistua 30.9. klo 21 asti. Sitten vaan kaikki joukolla osallistumaan arvontaan! Hyvää arpaonnea kaikille :) -sellariina-

Joulukirppis Laurinsaaren Navetalla

  Huomenna on joulukirppis Laurinsaaren Navetalla ja siellä on tarjolla sellariinan käsitöitä ja askarteluja. Myynnissä mukana mm uudet leivinliinat. Uusia tyynyjä Piparkakku-ukkoja ja paljon muuta. Ihanaa perjantai-iltaa! - sellariina -