Siirry pääsisältöön

Elämän suuri ihme
35 viikkoa odotusta ja jännitystä. Laskettiin viikkoja ja päiviä. Toivottiin parasta ja pelättiin pahinta, mutta nyt se on ohi.


Tyttäreni synnytti viime sunnuntaina illalla, 5 viikkoa etuajassa, ihanan pienen prinsessan.

Kaikki ei mennyt niin kuin "strömsössä", mutta... tytär pääsi tänään kotiin. Vauva jäi sairaalaan vielä hieman vahvistumaan.

Nämä ihanat vaalenapunaiset tulppaanit sain läheisiltä työkavereilta onnittelukortin kera mummaksi tulon johdosta. Kiitos vielä heille!Oikein ihanaa viikonlopun alkua ja halauksia kaikille!

- sellariina -

Kommentit

 1. Paljon onnea mummalle ja koko perheelle! Hienoa että kaikki meni hyvin. Vauvat ovat sitkeitä ja reippaita olentoja, toivottavasti pieni kasvaa ja voimistuu pian ja pääsee myös kotiin <3

  VastaaPoista
 2. Sinulla on nyt ihana viikonloppu, mummaseni! Onnea oikein paljon sekä sinulle että kaikille asianosaisille. Vauvat ovat sitkeää väkeä.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea pienelle tytölle,vanhemmille ja tietysti mummolle.
  Ihana uutinen.

  VastaaPoista
 4. Oij miten ihanaa! Onnittelut isoäidillekin!

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla! Lämpimät onnittelut isoäidille ja koko perheelle!

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos kaikille onnitteluista! Kävin tänään jälleen katsomassa pikkuprinsessaa. Hän on valohoidossa keltasuuden takia, mutta muuten kaikki on OK. Hyvää vaalisunnuntain iltaa!

  VastaaPoista
 7. Lämpimät onnittelut kaikille osapuolille!

  VastaaPoista
 8. Kiitos onnitteluista Intianminttu!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

A R V O N T A !

Sellariina -blogi täyttää nyt syyskuussa vuoden. Sen kunniaksi järjestämme arpajaiset. Arvontasäännöt on vanhat tutut: 1 arpa = kommentti tähän postaukseen 2 arpaa = kommentti + lukija tai lukijaksi liittyminen  3 arpaa = kommentti + lukija tai lukijaksi liittyminen ja linkitys omaan blogiisi (käytä linkityksessä tämän postauksen kuvaa) Arvomme kaksi palkintoa, jotka molemmat on omaa sellariina-tuotantoa. Ilmoitathan kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana sekä kumpi palkintovaihtoehto miellyttäisi Sinua enemmän. Anonyymit: muistakaa laittaa nimi tai nimimerkki. Sitten palkintoihin: palkintovaihtoehto 1 on ruskea pellavainen pyyheliina, jossa turkoosit purjelaiva-painatukset. palkintovaihtoehto 2 on Creme Flora -pussukka, uusi turkoosi värivaihtoehto Arvontaan voi osallistua 30.9. klo 21 asti. Sitten vaan kaikki joukolla osallistumaan arvontaan! Hyvää arpaonnea kaikille :) -sellariina-

Joulukirppis Laurinsaaren Navetalla

  Huomenna on joulukirppis Laurinsaaren Navetalla ja siellä on tarjolla sellariinan käsitöitä ja askarteluja. Myynnissä mukana mm uudet leivinliinat. Uusia tyynyjä Piparkakku-ukkoja ja paljon muuta. Ihanaa perjantai-iltaa! - sellariina -