Siirry pääsisältöön

Paluu blogiin

Oikein hyvää kevään odotusta kaikille. Olen ihan tietoisesti ollut blogitauolla ja nyt tuntuu ihan mukavalta palata takaisin. Paljon on ehtinyt tapahtua viime postaukseni jälkeen. Joulu tuli ja meni kuten uudenvuoden vastaanottokin. Eikä niistä sen ihmeenpää enää tässä vaiheessa.

Kaikkein suurin muutos on tapahtunut työrintamalla, sillä aloitin tammikuun puolivälissä työskentelyn etänä kotoa käsin. Jatkuva sairasteluni ajoi minut siihen tilanteeseen että piti tehdä valinta sairasloman tai työpisteen siirrosta kotiin -välillä ja valitse viimevaihtoehdon. Ihan on mukavasti mennyt. Sitä sitten perustettiin oma "konttori" kotiin. Tässä pari kuvaa konttorista.


 
 
 
Konttori on on yhdistelmä ompeluhuoneesta, askartelutilasta, maalaushuoneesta ja kotikonttorista. Sopu sijaa antaa. Paljon mahtuu vajaaseen 10 neliöön.
 
 
Yksi harmillinen juttu tapahtui ennen joulua, sillä meillä oli keittiössä vesivahinko. Olemme eläneet remonttityömaalla jo useamman kuukauden, kun sitten päätettiin tehdä vähän enemmän kuin mitä itse vahinko olisi vaatinut. Revittiin vähän enemmän keittiön kaappeja alas ja tehtiin uusi väliseinä. Onneksi nyt alkaa helpottaa.
 


Meillä oli aiemmin olohuoneen ja keittiön välissä tällainen "baaritiski", mikä nyt remontissa hävitettiin ja tilalle tehtiin seinä. Keittiön puolella tuohon kohtaan siirrettiin kylmiö.
 
Yritän katsella vanhoja kuvia, jos löytäisin jotain sieltä olohuoneen puolelta, niin voisin laittaa ennen-jälkeen kuvat. Katsellaan.
 
Kevättä odottelen jo innolla ja mökille pääsyä. Onhan siellä tullut talvellakin käytyä, mutta ei mitään suurempia ole sitten syksyn tehty. Laittelen taas kuvia kun jotain kuvattavaa on.
 
 
Ikkunalaudalle ostin uuden orgidean, kun kaipailin jotain kukkivaa. Tällaisen:
 
 

Nautitaan kasvavasta valon määrästä ja pidentyvistä päivistä. Kyllä se kevät ja kesä sieltä tulee...

- sellariina -


Kommentit

  1. Tsemppiä uuteen vaiheeseen ja remonttiin! Toivottavasti kevät pääsee pian kunnolla vauhtiin antamaan energiaa.

    VastaaPoista
  2. ♥ kaikkea hyvää♥ ja mukavaa, kun palasit bloggaamaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

A R V O N T A !

Sellariina -blogi täyttää nyt syyskuussa vuoden. Sen kunniaksi järjestämme arpajaiset. Arvontasäännöt on vanhat tutut: 1 arpa = kommentti tähän postaukseen 2 arpaa = kommentti + lukija tai lukijaksi liittyminen  3 arpaa = kommentti + lukija tai lukijaksi liittyminen ja linkitys omaan blogiisi (käytä linkityksessä tämän postauksen kuvaa) Arvomme kaksi palkintoa, jotka molemmat on omaa sellariina-tuotantoa. Ilmoitathan kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana sekä kumpi palkintovaihtoehto miellyttäisi Sinua enemmän. Anonyymit: muistakaa laittaa nimi tai nimimerkki. Sitten palkintoihin: palkintovaihtoehto 1 on ruskea pellavainen pyyheliina, jossa turkoosit purjelaiva-painatukset. palkintovaihtoehto 2 on Creme Flora -pussukka, uusi turkoosi värivaihtoehto Arvontaan voi osallistua 30.9. klo 21 asti. Sitten vaan kaikki joukolla osallistumaan arvontaan! Hyvää arpaonnea kaikille :) -sellariina-

Mökkiprojektit jatkuu

 Kulunut kesä on mennyt viime vuonna alkaneen navettaprojektin kanssa. Navetta on kokenut niin ulkoisen kuin sisäisenkin muutoksen. Katto, seinät ja ovet on maalattu ja navetan pihanpuolen ikkunat vaihdettu. Ilme on muuttunut suuresti. Sisällä karsinoiden seiniä on purettu, lattia korjattu, seiniin laitettu laudoituksia ja seinät sekä katto maalattu. Ennen kuvaa minulla ei valitettavasti ole, mutta tässä uudistuksen jälkeen.               Se miksi tällaiseen remonttiin on lähdetty on yhden haaveen toteuttaminen. Silloin kun mökki siirtyi omistukseemme päätin, että navetasta tehdään jossain vaiheessa sellainen tila, jossa voisi pitää kirpputoria oman fiiliksen mukaan. Nyt kun olen jättänyt työelämän niin sille haaveelle on aikaa. Tällä hetkellä navetalla näyttää jo aivan toisenlaiselta. Olen sisustanut sinne tavaroita joita on tarkoitus myydä. Löytyy vanhaa rompetta ja käsitöitä. Tässä kuvassa pientä esimakua siitä, mitä siellä tällä hetkellä on. Toivottavasti pääsen vielä tänä syksynä

Joulukirppis Laurinsaaren Navetalla

  Huomenna on joulukirppis Laurinsaaren Navetalla ja siellä on tarjolla sellariinan käsitöitä ja askarteluja. Myynnissä mukana mm uudet leivinliinat. Uusia tyynyjä Piparkakku-ukkoja ja paljon muuta. Ihanaa perjantai-iltaa! - sellariina -