Siirry pääsisältöön

Tiistai-ilta




Uusi viikko on lähtenyt jälleen käyntiin ja helmikuu lipuu kohden loppuaan. Tänään meillä oli erikoinen sää. Aamupäivällä tuli taivaan täydeltä lunta ja kun puolipäivä oli ylitetty niin lumi oli kaikki sulanut ja keväinen aurinko paistaa helotti täydellä teholla. Harmi vaan, että työt kutsuivat, eikä voinut sännätä ulos nauttimaan tuosta loistosta.

Työstä puheen ollen, on minun työpisteeni jälleen siirtynyt kokonaan kotiin. Tein viime vuonna puoli vuotta töitä vallan kotoa käsin, kun työpaikallani oli homeongelma ja minä poloinen sairastuin niin, etten voinut työskennellä siellä. Työnantajani muutti sitten kesäkuussa "uusiin" tiloihin ja minä siirryin elokuussa myöskin sinne. Valitettavasti sielläkin on jotain, mikä aiheuttaa ongelmia erityisesti hengitysteissä. Marraskuun alusta siirryin 2/3 työskentelymalliin eli 2 työpaikalla 3 kotona etätyönä. Tästä ei ollut apua ja nyt sitten tämän kuun alusta olen jälleen ollut kokonaan kotikonttorissa. Nyt sitten mielenkiinnolla odotan työnantajan seuraavaa siirtoa :)

Syksy ja talvi on mennyt jotenkin "tokkurassa". Sitä vaan kyhnyttää kotisohvalla eikä saa oikein mitään aikaiseksi. Harrastuksetkin on olleet vähissä. Käsitöitä on jonkin verran tullut tehtyä ja muutaman kerran kirppiksillä kierrettyä. Lenkkeily pitäisi saada taas käyntiin.

Tässä muutama kirpputorilöytö.







Käsitöinä on tullut virkattua kori jos toinenkin.




Tässä viimeisessä kuvassa on tyttäreltä joululahjaksi saamani aivan mielettömän kaunis kannu, jonka hän oli löytänyt viime kesänä Fiskarin antiikkimessuilta.


Ihanaa viikon jatkoa kaikille!

- sellariina -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ARVONTA !

Nyt on aika laittaa arvonta pystyyn vielä ennen joulun pyhiä kiitoksena lukijoille ja uusille tuttavuuksille. Mukavaa kun olette jättäneet kommentteja piristämään pientä blogiamme. Kiitos siitä! Ensimmäisenä palkintona on pieni farkkukankaasta tehty pussukka, johon on painettu pieni runo. Toisena palkintona on "Pupelska"-rätti. Arvontaan voi osalistua kaikki jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kommentti 1. arpa Kommentti ja lukija/liittyminen lukijaksi 2. arpa Kommentti, lukija/liittyminen lukijaksi ja linkitys 3. arpa Arvonta suoritetaan 19.12 klo18 joten siihen saakka on aikaa osallistua. Onnea arvontaan!

A R V O N T A !

Sellariina -blogi täyttää nyt syyskuussa vuoden. Sen kunniaksi järjestämme arpajaiset. Arvontasäännöt on vanhat tutut: 1 arpa = kommentti tähän postaukseen 2 arpaa = kommentti + lukija tai lukijaksi liittyminen  3 arpaa = kommentti + lukija tai lukijaksi liittyminen ja linkitys omaan blogiisi (käytä linkityksessä tämän postauksen kuvaa) Arvomme kaksi palkintoa, jotka molemmat on omaa sellariina-tuotantoa. Ilmoitathan kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana sekä kumpi palkintovaihtoehto miellyttäisi Sinua enemmän. Anonyymit: muistakaa laittaa nimi tai nimimerkki. Sitten palkintoihin: palkintovaihtoehto 1 on ruskea pellavainen pyyheliina, jossa turkoosit purjelaiva-painatukset. palkintovaihtoehto 2 on Creme Flora -pussukka, uusi turkoosi värivaihtoehto Arvontaan voi osallistua 30.9. klo 21 asti. Sitten vaan kaikki joukolla osallistumaan arvontaan! Hyvää arpaonnea kaikille :) -sellariina-

Joulukirppis Laurinsaaren Navetalla

  Huomenna on joulukirppis Laurinsaaren Navetalla ja siellä on tarjolla sellariinan käsitöitä ja askarteluja. Myynnissä mukana mm uudet leivinliinat. Uusia tyynyjä Piparkakku-ukkoja ja paljon muuta. Ihanaa perjantai-iltaa! - sellariina -