Siirry pääsisältöön

Mökkiprojektit jatkuu

 Kulunut kesä on mennyt viime vuonna alkaneen navettaprojektin kanssa. Navetta on kokenut niin ulkoisen kuin sisäisenkin muutoksen.


Katto, seinät ja ovet on maalattu ja navetan pihanpuolen ikkunat vaihdettu. Ilme on muuttunut suuresti.


Sisällä karsinoiden seiniä on purettu, lattia korjattu, seiniin laitettu laudoituksia ja seinät sekä katto maalattu. Ennen kuvaa minulla ei valitettavasti ole, mutta tässä uudistuksen jälkeen.
           

Se miksi tällaiseen remonttiin on lähdetty on yhden haaveen toteuttaminen. Silloin kun mökki siirtyi omistukseemme päätin, että navetasta tehdään jossain vaiheessa sellainen tila, jossa voisi pitää kirpputoria oman fiiliksen mukaan. Nyt kun olen jättänyt työelämän niin sille haaveelle on aikaa.

Tällä hetkellä navetalla näyttää jo aivan toisenlaiselta. Olen sisustanut sinne tavaroita joita on tarkoitus myydä. Löytyy vanhaa rompetta ja käsitöitä.

Tässä kuvassa pientä esimakua siitä, mitä siellä tällä hetkellä on.


Toivottavasti pääsen vielä tänä syksynä pitämään kirppiksen. Paljon siihen vaikuttaa tietenkin tuo pahuksen korona, mikä tekee rajoituksia lähes kaikkeen elämiseen.


Hyvää "pikkulauantaita" kaikille!

- sellariina - 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukirppis Laurinsaaren Navetalla

  Huomenna on joulukirppis Laurinsaaren Navetalla ja siellä on tarjolla sellariinan käsitöitä ja askarteluja. Myynnissä mukana mm uudet leivinliinat. Uusia tyynyjä Piparkakku-ukkoja ja paljon muuta. Ihanaa perjantai-iltaa! - sellariina -

Menneen kesän muistoja syksyn lomaan

Vaikka syyskuu on yli puolenvälin, niin kelit on olleet mitä parhaimmat. Päivisin on pärjännyt ulkona jopa t-paidalla. Nytkin aurinko paistaa kirkkaasti. Harmi vaan, että joutuu katsomaan lasin läpi, kun iski flunssa tuossa alkuviikosta. Syksy on menossa, mutta palaan sen verran menneeseen kesään ja projektiin, mikä täytti alkukesän kokonaan. Aloimme nimittäin jo keväällä suunnitella ja rakentaa kasvihuonetta/huvimajaa vanhoista ikkunoista. Poika kaivoi äitienpäivä-viikonloppuna pohjaa varten montun ja piirsi karkean piirustuksen, jotta suhteet saatiin jotenkin kohdalleen. Itse rakentaminen aloitettiin kesäkuun alkupuolella ja heinäkuun puolessa välissä oltiin siinä vaiheessa, että kasvitkin oli jo löytäneet paikkansa. Tältä se sitten näyttää: Ja on sieltä satoakin saatu:    Eikä sato ole vieläkään loppunut. Edelleen on tomaatteja ja chilipaprikaa sekä yrttejä saatavilla. Oikein aurinkoista syyspäivää kaikille

Askartelua ja käsitöitä

 On tässä tullut selattua lehtiä ja pinterestiä etsien käsityö- ja askartelumalleja. Jotain kivaa haluaisin tehdä. Joulua varten ja muutenkin. Löysinkin muutaman kivan jutun, mutta niiden tekoon tarvitaan tarvikkeita. Olen käynyt todella vähän missään kaupoilla koronan takia. Täytyy tehdä kauppalista valmiiksi ja yrittää poiketa askarteluliikkeessä pikaisesti joku päivä. Kun en keksinyt muuta, niin otin punontalangat esille ja tein muutaman amppelin. Tämä amppeli on tarkoitettu pienille mehikasveille yms. Purkin halkaisija noin 7 cm. Tähän mahtuu halkasijaltaan noin 10 cm purkki. Tähän amppeliin mahtuu halkasijaltaan noin 13 cm purkki. Tämä on tälläinen "väkkärä". Lisäksi valmistin soodataikinan ja tein siitä pieniä joulukoristeita. Oikein hyvää lokakuista sunnuntaita! - sellariina -